Proprietati vizualizate recent

close
Casa tip triplex zona Calea Cisandiei

Casa tip triplex zona Calea Cisandiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 79000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 3 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 79000

Camere3

Bai2

Suprafata utila100 m2

Suprafata teren245 m2

Etaj 1/1

ID 3514177

Facilitati

ApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare case insiruite situate in Sibiu zona Calea Cisnadiei . Acestea sunt pozitionate in cea mai linistita zona chiar langa Padurea Dumbrava . In jur sunt numai constructii noi iar zona este in plina dezvoltare . Ansamblul este alcatuit din 4 case insiruite. Casa disponibila detine o suprafata utila de 100 mp dispusi pe o structura tip P+E. Aceasta se preda cu exteriorul finisat la cheie cu curtea pavata . Izolatia exterioara folosita este de 10 cm . Aceasta este compartimentata astfel : accesul se face intr-un hol de 7,5 mp de unde regasim in partea din dreapta un spatiu de depozitare ce are o suprafata de 2,2 mp , langa este bucataria mare inchisa de 13,7 mp cu acces catre camera tehnica de 3 mp . In partea din stanga a holului avem livingul spatios de 21 mp . La etaj regasim : 2 dormitoare mari de 11,4 si 12 ,5 mp . Cel de 11 mp are o baie proprie de 5 mp si un dressing de 3 mp , baie dotata cu geam de aerisire . Acest dormitor are terasa proprie de 7 mp . Cel de-al doilea dormitor de 12,5 mp are un dressing de 5 mp si o baie de 5,3 mp . Si acesta detine o terasa de 7 mp .Imobilul dispune si de pod. Casa se va preda la stadiul de cheie exterior si interior la alb 1 mana de lavabila, sape de egalizare, instalatie electricancompleta (fara intrerupatoare), instalatie termica (ct, calorifere), instalatii sanitare (fara corpuri). Terenul aferent casei este 245 mp. Acoperisul este cu tigla Bramac iar geamurile termopan Rehau 3 foi sticla (sticla Solar cu reflexie).Precizati ca ati vazut anuntul cu ID:3514177
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Adela Robert

Agent Imobiliar

0770927316 adela.robert@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei