Proprietati vizualizate recent

close
Casa single zona Turnisor

Casa single zona Turnisor

Sibiu , Cartier Turnisor

Salveaza Print
€ 650
casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 650

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila136 m2

Suprafata teren550 m2

ID 3086478

Facilitati

Parcare interioaraParcare exterioaraGarajApaGazCanalizareInternetIzolatie termica

Descriere proprietate

Smart imobiliare ofera spre inchiriere casa single situata in cartierul Turnisor . Aceasta este dispusa pe un teren mare , aerisit cu gazon amenajat. Casa beneficiaza de intimitate si a fost renovata in acest an . Aceasta are o suprafata aproximativa de 100 mp si este dispusa astfel : parterul este compus din un living , birou, bucatarie , baie , spatiu de depozitare . Accesul se face intr-un hol , camerele fiind decomandate . Pe langa acesteamai exista si un spatiu de depozitare la parter . Casa este complet mobilata si utilata iar din bucatarie se face accesul catre o terasa amenjata cu scaune si masa , fiind un loc foarte linistit special pentru relaxare . Casa are si pivnita , iar aceasta este pozitionata pe colt si are deschidere la 2 strazi cu acces din fiecare . In curte este un garaj pentru masina iar poarta este automatizata . La etaj se regasesc 2 dormitoare fiecare dotate cu aer conditionat si o baie mare . Zona este foarte linistita si in apropiere se regasesc magazine , statii de autobuz , scoli. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3086478.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Chirila Catalin

Consultant Imobiliar

0771481251 catalin.chirila@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Turnisor

Vechiul sat sasesc dateaza din secolul al XIII-lea, bazele fiind puse de o colonie saseasca. Turnișor (în dialectul săsesc Neppenderf, Nâpndref, Naepmdref, în germană Neppendorf, Steppendorf, Nebendorf, în maghiară Kistorony) este în prezent un cartier al municipiului Sibiu. Așezarea a fost întemeiată de sași și este atestată documentar din anul 1336. După 1734 aici s-au stabilit și landleri. După cel de-al doilea război mondial, satul Turnișor a fost înglobat în orașul Sibiu, ca un cartier mărginaș al acestuia. În anii '80 ai secolului al XX-lea, autoritățile comuniste au demolat o mare parte a caselor săsești aflate de-a lungul străzii Alba Iulia, până la intersecția cu străzile Calea Turnișorului și Eduard Albert Bieltz, construind în locul lor blocuri din materiale prefabricate.