Proprietati vizualizate recent

close
Duplex zona Triajului Selimbar

Duplex zona Triajului Selimbar

Selimbar , Cartier Periferie

Salveaza Print
€ 84500 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 84500

Camere4

Bai2

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila119 m2

Suprafata teren180 m2

Anul de constructie2018

ID 3223775

Facilitati

ApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare duplex constructie noua situata in zona Triajului din Selimbar ce va avea predarea in 2018. Duplexul este spatios avand o suprafata utila de aproximativ 120 mp si o curte utila de 180 . Acesta este situat pe o strada numai cu constructii noi . Accesul incasa se face intr-un hol de unde regasim in stanga o baie de 5,5 mp , langa este o debara de 2,7 mp . Din hol in dreapta regasim bucataria de 10 mp iar in fata este livingul si spatiul de luat masa care au impreuna 39 mp . Din living se poate iesi in terasa si acces catre curtea din spate . Etajul are 3 dormitoare decomandate ce au suprafete de 9,2 mp 13,1 mp si un dormitor matrimonial de 18,4 mp ce are si un dressing propriu de 6,4 mp . Dormitorul de 13 cat si cel matrimonial ambele au balcon . Casa se preda cu exteriorul la cheie , interiorul la gri si va avea centrala termica, sapa turnata , usa de intrare , termopane cu 5 camere si 3 foi de sticla . Predarea acestuia va fi in vara anului 2018 . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID:3223775.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului