Proprietati vizualizate recent

close
Duplex la cheie zona Viile Sibiului

Duplex la cheie zona Viile Sibiului

Sibiu , Cartier Viile Sibiului

Salveaza Print
€ 120000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 4 dormitoare 1 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 120000

Camere4

Bai1

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila240 m2

Suprafata teren200 m2

Front stradal22 m

Anul de constructie2014

ID 2669784

Facilitati

BucatarieGarajApaGazCanalizareTelefonInternet

Descriere proprietate

Agentia Imobiliara Smart ofera spre vanzare duplex deosebit situat in Viile Sibiului compus din : living mare , 2 bucatarii, 3 dormitoare , baie , wc serviciu dressing, camera tehnica , pivnita + inca o camera ce poate fi folosita in orice scop, garaj, terasa , balcon , curte . Imobilul este in stadiul de cheie si se poate achizitiona mobilat sau nemobilat in functie de preferinta clientului. Acesta are o suprafata utila de 240 mp si are toate finisajele de calitate . Acesta este compartimentat pentru a eficientiza spatiul interior, in partea de living are incalzire in pardoseala si iluminat nocturn pe baza de led pe podea . Dressingul este spatios avand dimensiunea unei camere. Imobilul are in dotare si panouri solare. Privelistea este foarte frumoasa datorita pozitionarii astfel fiind vizibil tot orasul. Acesta are pozitie de soare , beneficiind de lumina si caldura pe tot parcursul zilei. Curtea este amenajata cu pavele iar utilitatile sunt toate trase . Strada este asfaltata si a fost introdus si mijloc de transport pe zona respectiva statia fiind la aproximativ 100 m de proprietate . Arhitectura cuprinde si lemn vechi restaurat precum si un design diferit pentru pretentiosi. Exista si varianta la gri a aceste proprietati fiind in oglinda cu aceasta si este la pretul de 100.000 euro. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 2669784.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului