Proprietati vizualizate recent

close
Duplex spatios zona Calea Cisnadiei

Duplex spatios zona Calea Cisnadiei

Sibiu , Cartier Calea Cisnadiei

Salveaza Print
€ 84990 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

casa 5 dormitoare 3 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 84990

Camere5

Bai3

Tip compartimentaredecomandat

Suprafata utila117 m2

Suprafata teren140 m2

Anul de constructie2018

ID 3430996

Facilitati

ApaGaz

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare duplex spatios constructie noua ce va avea predarea la sfarsitul anului acesta . Duplexul face parte dintr-un nou ansamblu de 4 imobile de acest fel . Acestea sunt foarte bine compartimentate si sunt pozitionate in zona de case . Duplexl-ul va avea predarea la alb interior si la cheie exterior . Acesta are o suprafata utila de 108 mp si structura este de tip P+1 . Parterul are un hol spatios de 9,75 mp cu acces catre o camera de aproximativ 11 mp iar langa este o baie de3,6 mp dotata cu geam de aerisire , un spatiu de depozitare de 2,65 mp sub scari . O bucatarie separata de 11 mp cu camara de 1,5 iar livingul este de 13,6 . Casa are o terasa de 10 mp cu acces atat din bucatarie cat si din living . Etajul are un hol de acces de 8 mp , un dormitor de 12,7 iar 2 dormitoare de 12,3 , o baie spatioasa de 4 mp iar unul din cele doua dormitoare de 12,3 mp este dotat cu baie proprie de 4 mp dotata cu geam de aerisire . Gradina este spatioasa de 160 mp cu loc de parcare privat . Acesta se vinde cu centrala termica , loc de parcare , usa metalica la intrare , sapele turnate , izolat exterior , acoperis cu tigla Bramac . Se accepta modalitate de plata iar pentru plata prin credit ipotecar pretul va creste cu 4000 Euro. Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3430996.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Proprietati asemantoare

Agenti

Contacteaza-ne

Sorescu Alexandru

Agent Imobiliar

0734162688 alexandru.sorescu@smartimobs.ro vezi proprietatile agentului


Descriere zona - Calea Cisnadiei