Proprietati vizualizate recent

close
Spatiu comercial zona Mihai Viteazul

Spatiu comercial zona Mihai Viteazul

Sibiu , Cartier Mihai Viteazul

Salveaza Print
€ 450000 calculator taxe notariale

Calculator Taxe Notariale

1 Euro = 4.6430 RON


Pret proprietate

Euro

Pret proprietate

RON

Pentru cumparatori

Modalitatea de plata si statutul cumparatorului

Pentru proprietari

Perioada de detinere a proprietatii

Rezultat


Taxe cumparator
- Onorariu de autentificare a contractului de vanzare-cumparare (TVA inclus);
- Onorariu autentificarea contractului de credit (TVA inclus) (daca este cazul);
- Taxe catre OCPI pentru intabulare.

0,00

RON
Taxe proprietar
Impozitul la stat de:
- 2% in cazul in care perioada de detinere a imobilului este de peste 3 ani, respectiv;
- 3% in cazul in care perioada de detinere este pana in 3 ani.

0,00

RON

Datele furnizate de agentia imobiliara Smart cu privire la taxele notariale sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora. Toate valorile sunt aproximative si formulele de calcul sunt actualizate conform legilor in vigoare. Pentru calcule exacte, trebuie sa apelati la propriul notar.

spatii 4 dormitoare 2 bai

Schema imobil

Vezi schema imobil

Contacteaza-ne

close

Informatii proprietate

Pret € 450000

Camere4

Bai2

Suprafata utila225 m2

Anul de constructie2018

ID 3225502

Facilitati

ApaGazInternet

Descriere proprietate

Smart Imobiliare ofera spre vanzare spatiu comercial in zona Mihai Viteazul situat la parterul unui imobil ce va avea predarea in 2018. Blocul va fi nou iar spatiul este unul din cele 2 disponibile in bloc. Acesta va avea loc de parcare inclus in pret, schimbarea de destinatie facuta . Zona este de foarte mare interes fiind situate in jur numai magazine, banci, facultati, statii de autobuz. Acesta se preda la stadiul de gri cu usa de intrare , sape turnate , centrala, termopane. Spatiul are o suprafata utila de 225 mp iar la pretul afisat se adauga TVA . Acesta va fi compartimentat astfel : vor fi 6 camere din care sunt una de 54 mp una de 38 mp un coridor de 15 mp un depozit de 18 mp , un birou de 17 mp grup sanitar de 5 mp , vestiar spatiu tehnic si oficiu. Vitrina va fi la strada iar zona are vad comercial . Acesta este pretabil pentru orice activitate . Spatiul va fi racordat la toate utilitatile . Precizati ca ati vazut anuntul cu ID : 3225502.
Toate informatiile furnziate de agentia imobiliara Smart cu privire la proprietatiile de vanzare sau inchiriere sunt considerate de incredere, dar nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea acestora ce sunt prezentate sub forma unor erori, omiteri, schimbarea de preturi si de conditia acestora (vandute/inchiriate) sau de retragere a acestora de pe piata fara notificare in prealabil de catre proprietari. Toate dimensiunile proprietatiilor sunt aproximative sau luate de pe planurile releve. Pentru dimensiuni exacte, trebuie sa va angajati propriul architect sau topometrist.

Agenti

Contacteaza-ne

Mihaltan Darius

Broker Imobiliar

0744955516 contact@smartimobs.ro mihaltan.darius vezi proprietatile agentului